Wat wilt ú?

 

Onze werkwijze zal altijd verschillend zijn want wij passen ons bij u aan. Ontroerend Goed vindt het belangrijk dat we kunnen voldoen aan uw behoeften. U weet immers als geen ander wat u prettig vindt. Daardoor wijkt onze werkwijze erg af van wat doorsnee gebruikelijk is. Wij zorgen dat u zich prettig voelt in uw woonomgeving, want omgevingsfactoren hebben onbewust invloed op ons. Daar houden wij veel rekening mee bij het vormgeven van uw eigen droomhuis. Uw gevoel speelt daarin een grote rol.

We beginnen met het helder krijgen van uw wensen. Gezamenlijk toetsen we of het klopt, of dat er nog iets anders meespeelt. Dan gaan we samen brainstormen en komen wij met verrassende en praktische oplossingen waar u zelf nooit aan gedacht zou hebben. U krijgt inzicht in wat u werkelijk wilt en kunt gemakkelijker keuzes maken. Dus wordt het tijd om uw ideale plattegrond vorm te geven. Ja, wij werken anders om. Van binnen naar buiten, want wonen doe je ook binnen.

Het werkt erg praktisch en je hebt direct interieurontwerpen. We zorgen dat u uw meubelen in de toekomst ook op verschillende manieren kunt plaatsen. Op deze manier kan je al in een vroeg stadium rekening houden met de gewenste grootte van de ruimte. De situering op de kavel, het gebruik van daglicht en dus je eigen voorkeuren.

Ontroerend Goed neemt u alle zorg uit handen. Er is meer mogelijk dan u denkt! Wij kunnen zoveel voor u regelen. Van aanvraag subsidies, tot het regelen van uw verhuizing terwijl u op vakantie bent. Wij zorgen dat alles op zijn plekje komt. Tot en met de verkoop van uw oude huis en de uitvoering van het tuinontwerp en meer. Durft u naar uw gevoel te luisteren?

Wij bouwen het liefst duurzaam, energiezuinig, verrassend, praktisch en op uw eigenwijze.

 

Wilt u graag meer informatie over dit onderwerp klik dan hier.

 

<< terug naar vorige pagina

Ontroerend Goed copyright © 2019, all rights reserved.