NIEUWE SITUATIE
Verbouw Jugendstilpand - Keuken nieuwe situatie

OUDE SITUATIE
             

 

Verbouw Jugendstilpand

 

De opdrachtgevers wilden graag hun keuken multifunctioneel maken. Waarin gekookt, gespeeld en gewerkt kon worden met een volwaardige werkplek voor de computer.

De oorspronkelijke keuken was erg gedateerd somber en klein. Er was nog een tussenruimte die dienst deed als douche en bijkeuken en een doorgang met bergruimte. Daarachter was nog een ruime lichte kamer. Het lag dus voor de hand wat muren weg te breken, zodat er meer daglicht en ruimte beschikbaar kon komen.

Het werd dus een verbouwplan. We zijn aan het spelen geweest met diverse indelingen, interieurplannetjes en de verhoudingen in de ruimte. Een stukje muur hebben we aangepast laten staan, zo ontstond er een prettig hoekje. Het is een grote lichte ruimte geworden met een plekje voor de houtkachel en openslaande deuren naar de tuin. Het ziet eruit alsof het nooit anders is geweest.

We hebben alle details van de ruimte authentiek gehouden. Er is gespeeld met kleur en strakke elementen en we hebben de persoonlijke spullen als accenten gebruikt. Het is een fijne ruimte geworden waar ze zeer graag vertoeven.

 

Wilt u graag meer informatie over dit onderwerp klik dan hier.

 

<< terug naar vorige pagina

Ontroerend Goed copyright © 2019, all rights reserved.