Heeft u verbouwplannen?

 

U bent verknocht aan uw huis, maar deze voldoet niet meer (helemaal) aan uw wensen. Verbouwen is dan een goede optie. Dat wilt u waarschijnlijk goed doen? Houden de volgende vragen u bezig: Waar moet ik beginnen? Wat is praktisch? Wat vind ik mooi? Hoe pak ik deze enorme klus aan? Hierbij kunt u vast wel wat verbouwinspiratie gebruiken van experts.

Wat is uw ideale verbouwoplossing?

Verbouwen betekent veel keuzes maken. Belangrijk hierin is op het goede moment de juiste keuzes maken. Dit betekent een plan maken. Wij gaan met u brainstormen over alle mogelijkheden, maar ook over de consequenties van deze mogelijkheden. Wat vindt u belangrijk? We dragen verrassende en praktische, soms simpele ideeën aan waar u zelf niet  aan gedacht zou hebben.

Voor dat u begint met verbouwen ontwerpen we samen uw ideale plattegrond. Maken we een ontwerp voor uw ideale nieuwe keuken, zorgen we voor een passend badkamerontwerp. We zoeken samen materialen uit, bepalen kleuren en maken een interieurplan. Ook kunnen we zorgen voor de bouwtekeningen. Wij begeleiden u en de bouw tijdens het hele proces.

U bepaalt zelf hoeveel werk u uit handen wilt geven!

 

Wilt u graag meer informatie over dit onderwerp klik dan hier.

 

<< terug naar vorige pagina

Ontroerend Goed copyright © 2019, all rights reserved.