Spreker

 

Hoe maak je goede keuzes voor je droomhuis?  

 

 

 

Vaak word ik als spreker gevraagd presentaties te geven bij gemeenten, nieuwbouwbeurzen / verbouwbeurzen, of woonbeurzen zoals Wonen&Co en andere externe partijen. Mijn drive daarbij is mensen bewust te maken of hun bouwplan eigenlijk wel ideaal is.

 

 

Wat maakt dat een ruimte prettig voelt?

 

Als vreemde eend in de woonbijt zijn de presentaties uiteraard geheel anders dan de gelikte plaatje die je elders ziet. Mijn benadering vanuit de gevoelskant van wonen ( lees energetisch) geeft veel inzichten voor het ideale ontwerp van je droomhuis. Zeker belangrijk als je een nieuw huis gaat bouwen en je dreigt kleine dingetjes met grootse gevolgen daarbij over het hoofd te zien.

 

 

 

Ben je nieuwsgierig naar die meest belangrijke kant van wonen?

 

 

 

 om te kijken of er nog een plekje vrij is in mijn agenda

 

 

 

 

 

Spreker bij:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

praktijkvoorbeeld

De kracht van kleur

 

Zo gaf ik een presentatie op de Wonen&Co woonbeurs. De dame was speciaal voor mij gekomen.  Ze vertelde dat ze een burn-out had gehad en dat ze sinds een paar weken weer aan het werk was. Het viel haar op dat ze zich prettiger op haar werk voelde. Steeds als ze thuis kwam stroomde haar energie weg. Toen ik haar vroeg welke kleur ze in haar woonkamer had kwam de aap uit de mouw …..  Wil je weten wat er aan de handwas? Maak een afspraak bij interesse in een ietsje andere droomhuis-presentatie 

 

 

 

 

Ontroerend Goed copyright © 2019, all rights reserved.