Eigen huis bouwen met onze hulp!

 

Voor de inrichting van dit nieuw te bouwen huis werd om inrichtingsadvies gevraagd. Binnen een uur was duidelijk dat het ontwerp van de indeling van het nieuw te bouwen huis wellicht nog niet zo ideaal was. De echte wensen kwamen boven tafel. De inrichting werd als uitgangspunt genomen. Er volgde een uitgebreid traject waarbij in het hele huis aanpassingen zijn gemaakt.

De kamer en keuken waren erg groot ingetekend. Om het keukengedeelte enigszins van de kamer te scheiden en toch niet geheel af te sluiten, is er gekozen voor doorkijkjes.

In het toilet op de begane vloer is een urinoir ingepast door de muur iets verder door te laten lopen de gang in. Door deze af te ronden bleef de gang zijn ruimtelijkheid behouden. Met spotjes is de ronding aangelicht.

In het originele ontwerp waren het toilet en de wasmachine gepland in de badkamer. We hebben boven een aparte wc en aparte wasmachineruimte ontworpen, zodat dit gescheiden kon worden van de badkamer.

De masterbedroom is groot. In deze slaapkamer is een speels effect ontstaan door een multifunctionele scheidingswand te ontwerpen. Deze doet aan de voorzijde dienst als nachtkastje bij het bed, met een vak voor de wekker en andere dingen. Aan de achterzijde wordt het gebruikt als opbergruimte. Ook zijn er verrijdbare opbergmogelijkheden ontworpen die onder het schuine dak modulair in verschillende hoogten en breedten ingepast kunnen worden en over de hele verdieping uitgewisseld kunnen worden. Zodat er in de loze ruimten onder het schuine dak op perse plaatsen opbergruimte gecreëerd kan worden.

De opdrachtgevers krijgen vaak complimenten over hun huis. Ze zijn blij dat ze niet voor het standaardhuis hebben gekozen, maar dat hun huis iets bijzonders is geworden dat zo bij hen past.

 

Wilt u graag meer informatie over dit onderwerp klik dan hier.

 

<< terug naar vorige pagina

Ontroerend Goed copyright © 2019, all rights reserved.