het fundament

 

Het voortraject

 

Gaat u verbouwen of een compleet nieuw huis bouwen? Als u de kans krijgt om uw droomhuis te realiseren, wilt u het dan in één keer goed doen? Dan is het erg belangrijk dat u weet wat goed bij u past. Dat voelt u vaak wel wanneer u in een huis rondloopt. Maar om het vanaf de grond af aan te bedenken…… Soms voldoet een huis aan alle wensen, maar voelt het niet goed. Een andere keer mankeert er van alles aan en voelt het als een warme jas. Het is dus meer dan een 100% rationeel proces.

Daarom werken wij van binnen naar buiten. Beginnend bij u, we luisteren naar uw wensen, waarden, persoonlijkheid. Kijken naar uw meubelen en samen werken we naar de buitenkant toe. Onze brainstormronde geeft u een ander licht op uw mogelijkheden. We gaan heel praktisch aan de slag met plattegronden en staan stil bij consequenties van uw keuzes. Zo zetten we stapje voor stapje uw wensen en behoeften om in een concreet ontwerp. Eén ding weet u zeker. Het wordt zoals u dat prettig vindt zonder dure aanpassingen achteraf.

Voordeel:

  • u weet wat u belangrijk vindt
  • u heeft meer grip op uw pakket van eisen
  • u heeft de voor- en nadelen op een rijtje
  • u kunt gemakkelijker keuzes maken!
  • u krijgt verrassende inspiratie
  • u krijgt tips voor het functioneel ontwerpen

Wij zullen bij dit creatieve, intuïtieve én praktische proces uw sparringpartner bij uitstek zijn. Wij kunnen u alle zorg uit handen nemen. U staat er dus niet alleen voor. We zullen u blijven inspireren. De begeleiding bij het realiseren van uw droomhuis, kan zo omvattend zijn als u wenst!

 

Wilt u graag meer informatie over dit onderwerp klik dan hier.

 

<< terug naar vorige pagina

Ontroerend Goed copyright © 2019, all rights reserved.