omgevingsfactoren

 

Van luchtkasteel naar droompaleis

 

U bent verliefd geworden op een kavel. Het is dé plek waar uw droomhuis gaat ontstaan.
Hoe ziet UW droomhuis er uit? In welk ontwerp komt u tot uw recht, voelt u zich thuis en krijgen de meubelen en schilderijen die u dierbaar zijn de plaats die ze toekomt?

Soms voldoet een huis aan alle wensen, maar voelt het niet goed. Een andere keer mankeert er van alles aan en toch voelt het als een warme jas. Een rationeel proces is het creëren van het juiste huis niet; het is emotie. Toch is een praktische aanpak in deze fase noodzakelijk.
Geen nood. U staat er niet alleen voor. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij bij dit creatieve, intuïtieve én praktische proces uw sparringpartner bij uitstek. Wij ontwerpen samen met u uw huis ‘van binnen naar buiten’.

Wij hanteren een ander uitgangspunt; dit biedt heel veel voordelen. Onze begeleiding eindigt niet na het ontwerp en de bouwaanvraag. Gedurende het gehele (bouw) proces blijven we u ondersteunen. We blijven buiten de kaders inspireren vanuit verschillende invalshoeken zodat u de juiste beslissingen kunt nemen. De begeleiding bij het realiseren van uw droomhuis kan zo omvattend zijn als u wenst! Er is ook een mogelijkheid om deel te nemen aan een gezamenlijk wenswonen project met ons.

Zie onder het tabje basisfundament hoe u wij u voorbereiden om het uiterste uit uw (woon) mogelijkheden te halen. We inspireren uw graag. U kunt voorbeelden en verhalen vinden over onze nieuwbouwprojecten bij portfolio nieuwbouw.

 

Wilt u graag meer informatie over dit onderwerp klik dan hier.

 

<< terug naar vorige pagina

Ontroerend Goed copyright © 2019, all rights reserved.