Intuitieve Interieuropleiding

 

Volg je passie en wordt interieur professional

 

Anderen helpen met hun interieur vind je superleuk, maar je bent daarover best onzeker

 

Je doet het immers op je gevoel

 

Je zou eigenlijk veel meer over interieur willen weten. Je wilt kunnen onderbouwen en zelf weten waarom het een goed ontwerp is. Bovendien ben je nieuwsgierig naar ook juist die energetische kant, zeg maar wat maakt dat je je prettig of juist naar voelt in een ruimte.

 

Ruim 10 jaren help ik gevoelige vrouwen met interieur-talenten deze te ontwikkelen en te onderbouwen zodat zij van hun passie hun werk kunnen maken. 

We houden ons niet bezig met trends,

 

maar vanuit HOE DE RUIMTE VOELT voor de bewoners. Dat wat je teweegbrengt, de energetische kant dus. Dat is een heel ander uitgangspunt dan andere interieur-opleidingen. Juist omdat ik de gevoelskant van wonen mis in de opleidingen, wat al 17 jaar mijn specialisme is, heb ik deze zelf ontwikkeld en zal je daarom nergens anders vinden.

 

Wil jij straks ook fluitend naar je

werk gaan, doen wat je het liefste

doet en ook nog eens op je eigen

manier. Het is jouw feestje. Je

hebt vrijheid nodig om tot de

prachtigste ideeën te komen. Je           

mag helemaal jezelf zijn want dat            

is waar je klanten dol op zijn. Jouw

eigenzinnigheid en je ambitie.                                               Gaan jouw handen hier ook van jeuken?        

 

 

 

Ontdek nu hoe jij direct je creatieve talenten ontwikkelt op een manier die het beste bij je past. Je hoeft niet langer onzeker zijn. Je kunt onderbouwen waarom het klopt wat je al op je gevoel deed. Je hoeft geen theorie te stampen, je leert al doende. 

 

 

PILOT

Je kunt meedoen met de live opleiding, 12 hele dagen in 15 maanden. Echter het mooie is dat je nu ook online aan deze unieke Intuïtieve Interieur Opleiding kunt deelnemen. Deze heb ik speciaal ontwikkeld voor mensen ver weg om de afstand te overbruggen en omdat je zo zelf kunt beslissen wanneer je bezig gaat. Afstands-, tijds- en werkdruk is niet (meer) aan de orde.

 

BONUS:

 

Als jij je nu aanmeldt voor een gratis

strategiegesprek. Waarin we voor jou

onderzoeken of jij van deze opleiding

heel erg blij zult worden, dan mag jij

meedoen aan deze onlineversie van de

interieuropleiding voor een pilotprijs.

Let op er kunnen maar enkele mensen

deelnemen in de Pilotgroep.

 

 

Dit gesprek is passend voor je als je:

 

  • Als je vaak complimentjes krijgt en gevraagd wordt om anderen te helpen met kleur of interieur. Maar voor een ander vind je dat veel te spannend 

 

  • Niet ( meer) tevreden bent met je huidige baan en geen energie meer haalt uit wat je nu doet

 

  • Op een kruispunt in je leven staat en zelf aan het roer wilt staan in je eigen leven

 

  • Onzeker bent of het wel iets voor je is, je wilt meer dan een hobby uitvoeren

 

  • Nieuwsgierig bent en denkt dat je eigenlijk veel te eigenzinnig bent

 

  • Ambities hebt om heel erg goed te worden in het interieur-vak en je meer wilt geven dan alleen advies

 

 

Graag help ik je met inspiratie hoe je dit kunt bereiken! Meer dan 17 jaar ben ik gespecialiseerd in de invloed van alle facetten die een woonruimte prettig maken.  Afgelopen jaren heb ik meer dan 200 cursisten opgeleid tot professioneel Interieur Vormgever. Waarvan een groot aantal voor zichzelf is begonnen en leuke opdrachten krijgen.

 

 

Juist door mijn benadering vanuit de gevoelskant van wonen verschilt de aanpak enorm van andere opleiders en adviseurs. Vaak word ik daarom gevraagd voor presentaties op Nieuwbouw- en Woonbeurzen. Vanuit een ander perspectief kan het resultaat er ineens heel anders uit zien en voelen. 

 

Ik zie het als mijn plicht om mensen van hun mogelijkheden bewust te maken, wakker te schudden en effecten laten zien van hun keuzes. Positief en negatief. Zodat zij zelf inzicht krijgen in hun eigen situatie en dan zelf bewust keuzes kunnen maken. Want iedereen weet heel diep van binnen heel goed wat goed voor hen is. Daar maak ik hen graag bewust van.

 

Ook tijdens de lessen van de opleiding is dit telkens mijn uitgangspunt. Jouw bewust maken van jouw mogelijkheden. Jouw eigenheid, jouw talent zit al in je en dat gaan we samen verder ontwikkelen. Je volgt hierbij je eigen pad. Je zal je zeker weten reuze stappen maken.

 

Geef je nu op voor dit nu (nog) GRATIS gesprek met mij. Dit gesprek duurt 30 minuten en vindt plaats via de telefoon / ZOOM of Skype

 

In dit gesprek ga je leren:

 

  • Je krijgt inzicht of dat energetische jouw aanspreekt
  • Je krijgt helder dat je na deze opleiding een streepje voor hebt
  • Je krijgt duidelijk of je hier werkelijk blij van zult worden
  • Je leert op jezelf te vertrouwen 

 

NB. Ook als je geen ambities hebt om voor jezelf te beginnen, of te gaan werken in de interieur-branche, maar gewoon lekker voor jezelf in je eigen huis aan de slag te gaan ben je hartelijk welkom.

 

Wil jij ontdekken of jij meer wilt doen met jouw talenten? Schrijf je dan hier in voor het gesprek die de 1e stap kan zijn die jouw leven kan veranderen.

 

Wat anderen er van vonden:

Ellis: Dat ik mijn eigen eigenzinnigheid mocht volgen tijdens de opleiding en dat Fenneke me daar in stimuleerde vond ik fijn. Ik was daar onzeker over, omdat ik andere interieurontwerpen maakte dan anderen. Nu heb ik er vertrouwen in dat het goed is wat ik doe. Dat Fenneke niet volgens de boekjes werkt heeft me veel gegeven.

 

Marleen: Dat kleur zoveel kon doen had ik nooit kunnen bedenken. Je leerde me op een heel fijne manier mijn eigen talenten te ontwikkelen. Ik kijk met veel plezier terug op de leerzame tijd met je.

 

Jinke: Weet je ik heb mezelf ook persoonlijk zo ontwikkeld. Een extra groot cadeau!

 

Wat levert het gesprek op?

 

Kort gezegd, inzicht in wat je straks met jouw talenten teweeg kunt brengen? Je weet het resultaat voor je klanten positief te beïnvloeden en eventuele negatieve aspecten ten goede om te buigen.

Hoe zou je het vinden als je tijdens de opleiding je gelijk al richting specialist ontwikkelt en je onderscheidt van zoveel anderen?

Copyright © 2017. All Rights Reserved. Ontroerend Goed