Kleur?….  een kwestie van gevoel!

 

Kent u dat gevoel dat u best kleur wilt gebruiken in uw interieur? Als u kleur in de woonkamer gebruikt hoeft dat niet te betekenen dat de muren een kleur hoeven te hebben. Veel mensen vinden het best griezelig om kleur in het interieur te gebruiken en beginnen er zelfs maar niet aan en kiezen maar weer “gewoon wit”. Vindt u wit de eenvoudigste oplossing???? Ook wit is er in honderden kleuren en tinten. Weet u dat wit eigenlijk de belangrijkste kleur is waarbij u de plank goed mis kunt slaan? Daar tegenover staat dat u met de “juiste kleur wit” eenvoudig samenhang kunt creeren met de spullen die in de ruimte staan en de objecten onderling. Het zit ‘m soms in kleine dingen. Het gaat om balans, samenspel en harmonie in materiaal, opstelling, woonstijl en gevoel!

De omgeving heeft invloed op u en kleur speelt daarbij ook een grote rol. Best belangrijk dus als u kleur gaat kiezen voor uw interieur. Dat kleur invloed op u heeft bent u zich misschien nog niet bewust. Als u kleur gaat kiezen dan zult u merken dat dit heel precies komt. Een fractie kleurverschil geeft al een heel ander gevoel. U heeft zo uw voorkeuren en voor iedereen is dat weer anders. Dat komt omdat iedere kleur zijn/haar eigen eigenschappen heeft. Met kleur kunt u dus niet alleen sfeer versterken en verzwakken. Kleur is meer! U kunt het zich misschien niet voorstellen maar kleur kan zelfs invloed hebben op uw welbevinden.

Onze aanpak is daardoor verrassend anders

Onder deskundige begeleiding geeft u zichzelf kleuradvies. Wij ondersteunen u om de kleurkeuze te maken waarbij u zich prettig voelt. Voor iedereen is dat verschillend. Zie hier een kleine selectie van kleurgebruik bij onze klanten en enkele effecten van kleur wat kleur met u kan doen.

 

Wilt u graag meer informatie over dit onderwerp klik dan hier.

 

<< terug naar vorige pagina

Ontroerend Goed copyright © 2019, all rights reserved.