Interieuradvies maar dan anders!

 

Zou u ook zo graag uw interieur veranderen? Wilt u dat er meer samenhang en harmonie in uw interieur is? Of wilt u graag een andere kleur op de muren, maar komt u zelf geen stap verder? U weet wel wat u wilt, maar het lukt steeds niet om het plaatje zo te krijgen dat u zich er fijn bij voelt. Het is belangrijk dat u zich in ieder geval thuis thuis voelt, want wist u dat de omgeving invloed op u heeft?

Bij prettig wonen gaat het om voelen. Wilt u graag ondersteunt worden bij het helder krijgen wat voor u daarbij belangrijk is? Wij pakken het anders aan met interieuradvies. We laten het u ervaren en leren u zelf de kleuren te kiezen. Simpelweg door uw gevoel te laten spreken. We doen het dus echt samen! Momenteel doen we veel woonmetamorfoses waarbij we uw eigen materialen en inrichting hergebruiken. In een dagdeel waant u zich in een andere woning. Onze ervaring is dat onze opdrachtgevers er erg blij van worden.

En we ontwerpen alles wat met wonen te maken heeft dus……..

Verlangt u naar een nieuwe keuken? Of badkamer? Zonder of met verbouwideeën. Dan heeft ú de kans om het precies zo te doen zoals u dat prettig vindt. We ontwerpen graag samen uw persoonlijke keuken en badkamer. Net even anders! Onze missie is er iets bijzonders van te maken zodat u er jaren met plezier gebruik van maakt. Als u dat wilt dan gaan we samen voor de finishing touch op stap om meubels, keuken of gordijnen bij elkaar af te stemmen.

Vindt u ondersteuning prettig en wilt nog meer? Wij helpen u graag. Durft u naar uw gevoel te luisteren?

 

Wilt u graag meer informatie over dit onderwerp klik dan hier.

 

<< terug naar vorige pagina

Ontroerend Goed copyright © 2019, all rights reserved.