Prettig wonen kan jouw keuze zijn

 

Wonen gaat over meer dan een mooi plaatje. Je wilt je thuis voelen. Het gezellig hebben en bovenal je fijn voelen, met de spulletjes om je heen waar jij blij van wordt. Wie weet het best wat dat is voor jou?

JA, jij zelf!

Onbewust heeft een ruimte invloed op hoe jij je er voelt.  Iedere ruimte / situatie vraagt om een eigen benadering en ieder mens is verschillend. Ja, dat is wel wat anders dan een trend volgen. Het is een heel ander uitgangspunt en werkwijze en zal dan ook een ander resultaat geven.

 

Wil je ondersteunt worden om inzicht te krijgen in wat jij belangrijk vindt en dan samen van je huis jouw THUIS maken?  Het resultaat is persoonlijk, verrassend en prettig. Balans in je woonruimte en in je hoofd. Je wordt er gegarandeerd blij van.

Je kunt bij ons terecht met alles wat met wonen te maken heeft.

Vanaf je eerste idee voor het ontwerp van je droomhuis tot en met het materiaal, vormgeving, de afwerking, details, badkamer- en keuken ontwerpen, interieur, kleur en alles wat bijdraagt tot prettig wonen. Je hebt je vaste sparringpartner en inspirator naast je gedurende het gehele (bouw) proces. Die je inzicht geeft zodat je bewust en zorgeloos je keuzes kunt maken.  Jij staat altijd centraal .

 

Voor echt contact:

Fenneke Wortelboer
Fenneke Wortelboer
06-53143565
www.kleurenvorm.nl
U kunt ons ook mailen: info@ontroerendgoed.info 

 

Wilt u graag meer informatie over dit onderwerp klik dan hier.

 

<< terug naar vorige pagina

Ontroerend Goed copyright © 2019, all rights reserved.